top of page

Palworld Bir Dünya Nasıl Silinir?

İhtiyaç duyduğunuzdan daha fazla Palworld dünyanız varsa, bu kılavuz size istemediklerinizi nasıl sileceğinizi gösterecektir.



Bazen bir oyunu oynamaya başladığınızda daha baştan ölümcül hatalar yapabilirsiniz . Bu, gelecekte oyununuzu olumsuz etkileyebilir, örneğin üssünüzü yakınlarda kaynak bulunmayan bir yere konumlandırmak gibi, karakterin düşük taşıma kapasitesi nedeniyle yerini değiştirmek çok zaman alabilir. Bu sorunu hızlı bir şekilde çözmek veya oyuna sıfırdan başlamak için Palworld'de bir dünyayı nasıl sileceğinizi bilmeniz gerekir ; yapmanız gereken her şey burada .


Palworld: Oyun Dünyası Nasıl Silinir



Palworld'de bir dünyayı silmenin ana ve en hızlı yöntemi doğrudan oyunun kendisinde mevcuttur. Zor değil ve fazla zaman almaz, ancak silinen dünyanın geri getirilemeyeceğini, çünkü onu sonsuza kadar kaybedeceğinizi anlamalısınız. Tüm Arkadaşların , yapıların ve ilerlemen silinecek. Eğer buna hazırsanız işte talimatlar:

Palworld'ü başlatın .


  • Ana menüde Oyunu Başlat düğmesine tıklayın; bu listelenenlerin hepsinin ilk seçeneğidir.

  • Bunu yaptıktan sonra, oluşturduğunuz tüm dünyaların listelendiği Dünya Seçimi menüsüne yönlendirileceksiniz .

  • Bu dünyalar arasından silmek istediğinizi seçin. Aynı ada sahip birden fazla dünyanız varsa silmek istediğinizi seçtiğinizden emin olun.

  • İstediğiniz dünyaya tıkladıktan sonra menünün alt kısmında birkaç düğme göreceksiniz; bunlardan biri Dünyayı Sil diyecektir.

  • Bu düğmeye tıkladığınızda giriş alanı ve Onayla ve İptal olmak üzere iki düğme içeren yeni bir sekmeye yönlendirileceksiniz.

  • Burada, dünyayı silme kararınızı onaylamak için giriş alanına DELETE kelimesini yazmanız gerekecektir. Kelimenin her harfini büyük harfle yazmanız gerektiğini belirtmekte fayda var; aksi halde Onayla butonuna tıklayamazsınız.

  • Eğer SİL kelimesini hatasız ve büyük harfle girdiyseniz Onayla butonu aktif hale gelecek ve üzerine tıklayarak dünya silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

  • Onayla butonuna tıkladıktan sonra, bunu gerçekten yapmak isteyip istemediğinizi soran başka bir bildirim göreceksiniz çünkü dünya, onu geri yükleme olanağı olmadan tamamen silinecektir.

  • Tekrar Onayla'yı tıkladığınızda dünyanız silinecektir.


Onaylandıktan sonra bir dünyayı silmek yalnızca birkaç saniye sürer. Bu şekilde, oyunun belirli yönlerini keşfetmek için deneysel dünyalar oluşturabilir ve ardından disk alanından tasarruf etmek için bunları silebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page